Logo de la Universdad de Valencia Logo Cátedra de Economía del bien común Logo del portal

La Càtedra EBC organitza el II Encontre de Municipis del Bé Comú Comunitat Valenciana juntament amb l’ Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú

  • 31 enero de 2020
Image de la noticia

La Càtedra EBC organitza el II Encontre de Municipis del Bé Comú Comunitat Valenciana juntament amb l’ Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú el proper 3 de març al Centre Cultura la Nau

Aquesta proposta obeeix a la necessitat de posar en comú els esforços que des de les diferents Administracions Locals s'estan fent per a millorar les seus pràctiques de gestió a través de l'ús de criteris ètics, socials i medi-ambientals.

L'Economia del Bé Comú EBC s'està convertint en un model econòmic de referència, no sols per a les empreses, si no també per a les Administracions Públiques. L'aplicació dels seus principis i de les seues ferramentes (Balanç i Matriu del Bé Comú) poden ajudar a les Administracions Locals a millorar els seus processos de gestió, introduint criteris ètics, socials i medi-ambientals.

Aquesta Jornada té com a finalitat donar a conèixer el model de l'EBC a les Administracions Locals de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de millorar la seua gestió. En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a polítics i tècnics de les Administracions Locals, per a compartir experiències i per a conèixer millor les eines del model de l'EBC.

Incripció gratuïta a: catedraebc@uv.es 

Descarrega el programa