Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Primera edició de l'Escola d'Estiu de la Càtedra d'Economia Feminista de la UV

D’aquesta manera, la Càtedra d'Economia Feminista té la intenció de contribuir al pensament crític difonent els principis de l'Economia Feminista com a alternativa per orientar l'economia cap a un canvi de model més humà, just i sostenible.

Amb aquest motiu, aquesta primera edició comporta una proposta d'espais de trobada, debats i aprenentatge col·lectiu per a la formació i acció política feminista aplicada a l'educació, les polítiques públiques de major proximitat a la ciutadania i la necessària (re) definició del model econòmic.

El programa, de 20 hores de durada, es desenvoluparà en tres jornades diferenciades: el 25 de juny a Quart de Poblet, el 26 de juny a Xirivella i els dies 10 i 11 de juliol a València. Segueix-nos la pista, perquè en breu publicarem el programa detallat de cada jornada.

De moment, avancem les dates per anar reservant agenda i el proper 13 de juny obrirem el termini d'inscripció al web de la Càtedra d'Economia Feminista. Serà possible inscriure a la totalitat del programa de l'Escola d'Estiu Fem Economia Feminista o bé fer-ho sol a alguna de les jornades formatives; en tot cas, la inscripció serà imprescindible, ja que les places són limitades.

 

Data De 25 de juny de 2018 a 11 de juliol de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura de Quart de Poblet, Casa de la Dona de Xirivella i Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València

 
Organitza

Càtedra Economia Feminista.

https://femeconomiafeminista.com/

 

Contacta opex@uv.es

 
Més informació