Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Certificat en competències jurídiques i de gestió en negocis digitals col·laboratius

T'agradaria saber com crear i assessorar un negoci digital en contextos col·laboratius? Aquest Certificat de 50 hores, que es desenvoluparà en 14 setmanes des de setembre fins a desembre de 2021, permetrà a l'alumnat crear un negoci digital col·laboratiu amb altres estudiants de la Universitat de València, així com aprendre els aspectes jurídics i de gestió d'aquesta emprenedoria innovadora. Aquest curs és una iniciativa del laboratori jurídic DigLAB, un projecte sorgit del programa d’innovació docent UVemprén-aprèn que convoca la Universitat de València amb el patrocini de Santander Universidades.

 

La professora Ester Machancoses García, de l'àrea de Dret Financer i Tributari de la Facultat de Dret de la Universitat de València, dirigeix aquest certificat formatiu pensat per a alumnat amb caràcter emprenedor que vol adquirir competències per a impulsar nous negocis digitals col·laboratius, o assessorar a uns altres ja existents.

En la segona sessió del Certificat, es concreta ja el negoci que es desitja emprendre, amb l'ajuda de persones expertes i, a partir d'ací, totes les sessions formatives serviran per a construir l’estructura del negoci en qüestió: viabilitat del negoci davant les necessitats del mercat, vies de finançament, recursos de comunicació, aspectes bàsics sobre modelatge del negoci, ciberseguretat, relacions laborals, riscos a tercers, tributs, possibilitat de registrar patents i marques, problemes de competència, etc.

Aquest Certificat ofereix, sens dubte, una gran oportunitat de conèixer a estudiants d'altres carreres que també estiguen interessats a adquirir competències, assessorar i emprendre aquest tipus de negocis digitals. D'altra banda, el treball realitzat també pot coadjuvar a l'elecció d'algun treball acadèmic que l'estudiantat tinga previst en un futur pròxim, com per exemple els Treball de Fi de Grau o els Treballs de Fi de Màster. A més, s'atorgarà un premi d'excel·lència en emprenedoria tecnològica col·laborativa al millor projecte de negoci realitzat.

Per a inscriure’s en el curs cal omplir aquest formulari. Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç.

 

Període de l'esdevenimentDe 15 de juny de 2021 a 30 de juliol de 2021. Tots els dies de 10:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

DigLAB, projecte d’innovació patrocinat pel campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació