Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Libro
Acte de presentació del llibre 'La Facultat d’Economia davant la pandèmia'

L'acte de presentació del llibre electrònic La Facultat d’Economia davant la pandèmia: Divulgació i investigació (març 2020 –juliol 2020), se celebrarà dimarts que ve 27 de juliol a les 12:00 h. El format de l'acte serà híbrid, presencial a la Sala Sánchez Ayuso (aforament limitat) i en línia a través del següent enllaç:

https://ir.uv.es/economia/librocovid

Per a fer valdre totes les aportacions realitzades se celebrarà una taula redona moderada pel periodista del Levante EMV, Julio Monreal, i formada per autors i autores del llibre.

Aquest llibre és el resultat de l'esforç i treball realitzats per molts de vosaltres amb l'objectiu de contribuir a la millora de la situació econòmic-empresarial que es vivia al nostre país, recollint el publicat entre l'entrada en vigor de l'estat d'alarma el 14 de març i el final del curs acadèmic 2019-2020. El llibre inclou profundes anàlisis, detallats càlculs i meditades reflexions elaborades per experts en cada àrea, que sens dubte van ajudar durant tot aqueix període a comprendre les noves condicions de l'entorn i a la presa de millors decisions.

Cartell

 

Data 27 de juliol de 2021 de 12:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Sala Sánchez Ayuso + online

 
Organitza

Facultat d'Economia.

 

Contacta fac.economia@uv.es