Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Short Term Mobilities
Obert el termini de sol·licituds per a les STM de l'Aliança FORTHEM

Una vegada més, l'estudiantat de la Universitat de València té l'oportunitat de realitzar alguna estada FORTHEM de curta duració bé col·lectiva, que podrà triar entre les 18 Short Term Mobilities  (STM) oferides en aquesta convocatòria, o bé individual. Totes les activitats es realitzaran entre març i agost de 2022.

La universitat organitzadora de cada Short Term Mobility col·lectiva seleccionarà fins a 35 estudiants de les set universitats FORTHEM, que es reuniran durant cinc dies lectius en la universitat de destí per a realitzar el programa previst. L'ajuda econòmica consistirà en una quantitat fixa per al viatge, allotjament i manutenció, que variarà depenent de la universitat de destí.

Alguns programes estan dirigits a estudiants de camps científics específics, uns altres són transversals i estan oberts a l'alumnat de diferents nivells i àrees d'estudi. Les activitats es realitzen en anglés, excepte indicació contrària.

Addicionalment, s'ofereix la possibilitat de realitzar una Short Term Mobility individual. FORTHEM finança 10 dies d'estada en una altra universitat de l'Aliança, per a desenvolupar el projecte presentat en la sol·licitud, juntament amb la carta d'invitació de la universitat receptora.

Tots els/les estudiants matriculats en qualsevol de les nostres 7 universitats poden presentar la seua candidatura per a un màxim de tres STM: fins a dues col·lectives i/o una individual.

El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 29.10.2021 fins al 06.12.2021.

Més informació sobre les mobilitats i el procediment de sol·licitud ací.

 

Data De 3 de novembre de 2021 a 6 de desembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitats FORTHEM

 
Organitza
 

Contacta forthem@uv.es

 
Més informació