Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cicle de seminaris de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries

Data: 21 de de gener de 2020 de 15:30 a 18:00. Dimarts.

 

Lloc de realització: Edifici d'Instituts

 
Descripció:

El pròxim 21 de gener tindrà lloc la conferència titulada 'Les cooperatives agroalimentàries en Espanya: situació actual i reptes de futur en l’àmbit jurídic, fiscal i comptable'. Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de seminaris que la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València impartirà en col·laboració amb diferents universitats del territori nacional en el curs 2019-2020.

Dins de les activitats realitzades per la Càtedra es troben els seminaris per a estudiants, que tracten de divulgar les virtuts del model cooperatiu, en general, i agroalimentari, en particular, entre els estudiants universitaris. L’objectiu d’aquests seminaris és augmentar el nombre de joves que visualitzen el cooperativisme agroalimentari com un àmbit idoni per al desenvolupament de la seua carrera professional, siga en l’àmbit acadèmic o en el tècnic. Així, es complementa amb el Premi per al Millor treball acadèmic (TFG, TFM o tesi doctoral) per a incentivar que els estudiants de graus o màster en matèries jurídiques, comptables o fiscals es formen de manera especialitzada en aquest terreny.

Els seminaris es realitzen en col·laboració amb diferents universitats del territori nacional. En el cas de la Universitat de València, la cita serà el pròxim 21 de gener a les 15.30 hores en l’Aula B3 de l’Edifici d’Instituts del Campus de Tarongers, amb una conferència titulada “Les Cooperatives Agroalimentàries en Espanya: situació actual i reptes de futur en l’àmbit jurídic, fiscal i comptable”, impartida per Tomás Rojas Pacheco, director de l’Àrea de Financer, Fiscal i Gestió Interna de Cooperativas Agro-alimentarias de España. Aquesta activitat està adreçada als alumnes i exalumnes del Màster en Economia Social organitzat per l’IUDESCOOP, a més de la resta de la comunitat acadèmica i altres persones interessades.

 
Organitza:

Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries.

 

Contacta: catedracae@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies