Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Beques de 1.100 € per al títol propi d'Expert Universitari en Startup Management

Ja està oberta la convocatòria per a sol·licitar una de les 20 ajudes de 1.100 € que la Universitat de València posa a la disposició d'aquelles persones que vulguen cursar la tercera edició del títol propi d'Expert Universitari en Startup Management. Aquestes ajudes són finançades per Banco Santander a través de Santander Universidades.

 

L'Expert Universitari en Startup Management, que arriba a la seua tercera edició, és un programa avantguardista de suport a emprenedors i projectes empresarials, on s'impulsen les idees de negoci a través de les últimes tendències del management empresarial aplicades a les startups.

Per a poder accedir a aquesta formació, les persones participants hauran de tindre una idea de negoci sobre la qual treballar, independentment del seu grau de maduresa. El títol està especialment dirigit a persones graduades en titulacions de Ciències, STEAM, Arts o Humanitats que desitgen fer un salt en la seua carrera professional a través de la més avançada gestió de startups, i també a estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a acabar els estudis de grau, amb la condició que s'aproven en el mateix curs acadèmic.

Per a poder fer front a les despeses de matrícula es convoquen aquestes 20 ajudes de 1.100 € finançades per Santander Universidades, a les quals se sumen altres 5 ajudes de 1.100 € per a estudiants amb discapacitat, finançades per l'Aula d'Emprenedoria Inclusiva PorTalento Emprende, sorgida de la col·laboració entre la Universitat de València i Fundación ONCE.

El termini per a sol·licitar les ajudes de matrícula estarà obert fins al pròxim 24 de setembre. Tota la informació sobre el títol propi d'Expert Universitari en Startup Management i sobre el procediment de sol·licitud de les ajudes es pot consultar en aquest enllaç.

 

Data De 28 de juliol de 2022 a 24 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació