Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Divulgació i comunicació en CC.Socials
La divulgació i comunicació en Ciències Socials. Inscripció oberta

Dirigit a alumnat de cursos superiors (3r a 5é) i màster de les titulacions i graus de Ciències Socials, amb eventual presència d'alumnat d'humanitats.

Curs teorico-pràctic per al desenvolupament de l'escriptura divulgativa de les CCSS en l'esfera digital i mitjans de comunicació que aborda els processos de transferència del coneixement adquirit durant els graus i cursos de màster cap a la societat.

Aquest curs busca donar resposta a com traslladem els coneixements tecnicocientífics a la realitat. En l'actual context comunicatiu d'elevada densitat informacional, es fa necessària l'aposta per la transferència de coneixement des de l'acadèmia i sobre la base de paràmetres de qualitat i rigorositat, amb l'objectiu de contribuir a aportar valor a l'espai

comunicatiu actual així com a fomentar, en la mesura que siga possible, una actitud crítica en la ciutadania. L'alta divulgació és una eina eficaç enfront de la 'infoxicació' o desinformació o la proliferació de fake news, tan presents en aquests moments en les nostres societats.

En aquest sentit, el paper de les ciències socials és fonamental. És per això que el desenvolupament d'habilitats de comunicació i transferència dels futurs i futures científiques socials ha de ser, també, objecte de treball i aprofundiment durant l'etapa formativa, de manera complementària als programes docents de graus i màsters.

 

 

Data De 14 de gener de 2022 a 10 de febrer de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Campus Tarongers.Aula Pendent

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària. Extensió.

http://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació