Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell cicle visibilitats
Cicle 'Visibilitats' - La Universitat com a espai inclusiu

Amb motiu del Dia de la visibilitat trans, i dins del nou cicle de conferències que inicia Diversitats, s'ha programat una conferència sobre la universitat com a espai inclusiu.

En la conferència s'abordaran fonamentalment dues qüestions. D'una banda, com imaginar espais inclusius tant per a les persones trans en general com per al gruix de les diversitats sexe-genèriques que hui dia es manifesten en defensa dels seus drets. Una de les idees centrals que buscarem comunicar és que els drets humans no són un joc de suma zero i que l'avanç d'un col·lectiu no implica el retrocés d'altres. D'altra banda, aquestes reflexions necessàriament han de ser traslladades als espais educatius. Problemes com l'assetjament escolar posen en evidència que encara estem lluny de poder afirmar que les universitats són espais incloents i segurs. En funció d’açò s'abordarà la qüestió de quin és el paper de les universitats en la creació d'una cultura basada en els drets humans que fomenta espais inclosius.

Impartirà la conferència Siobhan F. Guerrero Mc Manus, biòloga i filòsofa de la ciència, i investigadora en el CEIICH de l'UNAM.

L'esdeveniment serà en línia el dimecres 31 de març a les 17h a través de BB Collaborate.

Més informació i inscripció: diversitats@uv.es

 

Data 31 de març de 2021 de 17:00 a 19:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta diversitats@uv.es