Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Despoblament i desenvolupament rural. Propostes des de la Economia Social
Despoblament i desenvolupament rural. Propostes des de l'Economia Social

Organitzen IUDESCOOP, Facultat de Dret, Financiat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

PROGRAMA:

9h. Presentació: Francisco Javier Palao Gil. Sr. Degà de la Facultat de Dret, i Gemma Fajardo García. Directora del Seminari de Dret Cooperatiu i de l'Economia Social.

09:10. PRIMERA TAULA RODONA. Presenta i modera el debat Jesús Olavarría Església. Professor Titular de Dret Mercantil. UV. i Professor del Màster d'Economia Social. Jaime Escribano Pizarro "La problemàtica del medi rural i les actuacions dutes a terme". Doctor en Geografia. Professor de l'Institut de Desenvolupament Local de la UV; membre del Grup de recerca en Desenvolupament Rural i Avaluació de Polítiques Públiques, i Professor del Màster d'Economia Social. Josefa Tornero i Belda. "Noves iniciatives d'emprenedoria al territori. Programació Leader 2014-2020 ". Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de la Costera-Canal i Responsable de la Secretaria de Desenvolupament Rural de Adlypse a València. Juan Miguel del Reial Sánchez-Flor "Les cooperatives rurals de Castella-la Manxa". Director de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat de Castella-La Manxa. Myriam Mestre. "Les cooperatives agroalimentàries i la seva contribució al desenvolupament rural". Tècnica de Desenvolupament Rural de Cooperatives Agro-Alimentàries de la Comunitat Valenciana.

11:00. Descans.

11:15. SEGONA TAULA RODONA. Presenta i modera el debat María José Vañó Vañó. Professora Titular de Dret Mercantil, UV. i Professora del Màster d'Economia Social. Lorena Tudela Marc "Alternatives a l'abandonament de terres: Innovació social en la gestió de terres". Doctora Enginyera Agrònoma del Centre d'Experiències de Cajamar de Paiporta. Esther Haro Carrasco "Contribucions al desenvolupament rural des de l'Economia Social". Investigadora de l'IUDESCOOP en Economia Social i Desenvolupament Territorial. Regina Campos Ortega "El paper que les dones en l'estabilitat i desenvolupament del món rural". Presidenta de Faemur-PV Stefano Solarino "Les cooperatives de comunitat a Itàlia i la seva contribució al desenvolupament rural". Estudiant del Màster d'Economia Social per la Universitat de València i la Universitat de Bolonya.

13.00. Descans

13:15 Cloenda de la Jornada. Pascual Romero Martínez. Representant de l'Economia Social en el Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana, i José Luis Monzón Campos, Director de l'IUDESCOOP.

 

 

 

Data 14 de maig de 2019 de 09:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus de la Facultat de Dret

 
Organitza

IUDESCOOP, Facultat de Dret.

www.uv.es/dret

 

Contacta cidec@uv.es

 
Més informació