Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Territori valencià, Territori runner, Algemesí

Volta a Peu , Algemesí

Període de l'esdeveniment: De 29 de maig de 2019 a 30 de juny de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 12:30 a 20:00.

 

Lloc de realització: Museu Valencià de la Festa, Carrer Nou del Convent, s/n Algemesí

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular presenta l’exposició 'Territori valencià, territori runner', que palesa la creixent importància social i cultural d’aquest fenomen a partir de les aportacions d’una quarantena d’investigadors i investigadores de la Universitat i d’altres especialistes en la matèria. 

El territori valencià presenta el major índex de pràctica de l’atletisme popular de tot l’Estat. Des de l’època de Jaume I hom pot retrobar petjades d’aquesta pràctica en la nostra terra. Partint d’aquests antecedents -i de les enormes capacitats que presenta per al conreu de la salut tant física com mental-, aquesta exposició multidisciplinària i polièdrica pionera sobre l’enorme importància que està adquirint la pràctica del running en la societat valenciana s’analitzen aspectes que abasten una ampla varietat de temàtiques entre les quals podem trobar les següents: salut, fisiologia, qualitat de vida, nutrició, prevenció de lesions, psicologia, biomecànica, preparació física, dopatge, patrocinis, modalitats, etc.

 

 
Organitza:

Universitat de València en col·laboració amb la Direcció General d'Esport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i l'Ajuntament d'Algemesí.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: