Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Let's Talk... in English! Debats en anglès al CAL de Burjassot-Paterna
Let's Talk... in English! Debats en anglès al CAL de Burjassot-Paterna

Parlem del que ens apassiona mentre practiquem l’anglès!

Teniu gana de debatre? Vine a Let’s Talk... in Englishuna nova activitat per practicar l’anglès en bona companyia i debatent els temes que vosaltres aporteu.

Let’s Talk... és una de les activitats de llengües del Centre d’Aprenentatge de Llengües de Burjassot-Paterna i la pròxima sessió serà el dimarts 10 de maig a les 16 h.

El tema general d’aquesta sessió serà els animals i, entre altres qüestions, parlarem del repoblament d’animals salvatges en perill d’extinció, el paper dels zoos i els drets dels animals. En les properes sessions parlarem sobre els robots i els col·legis.

Podreu apuntar-vos-hi, així com enviar-nos propostes de futurs temes a cal.burjassot@uv.es. Aquests temes podran ser propis de la vostra especialitat, d’interès general o d'actualitat.

Al CAL de Burjassot-Paterna podeu aprendre, autònomament, valencià, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès, rus, àrab, polonès i castellà, a més de rebre assessorament, correcció de redaccions i exercicis de resposta oberta, grups de conversatutories, simulacres de proves, etc. Visiteu www.uv.es/llengues/cal per a més informació. 

 

Data 10 de maig de 2022 de 16:00 a 18:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Servei de Llengües i Política Lingüística

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.burjassot@uv.es

 
Més informació