Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

III Jornada UV-AVAF: 'Integritat i ètica pública'

La Universitat de València i l'Agència Valenciana Antifrau (AVAF) organitzen divendres 13 de maig a Alzira la III Jornada Específica UV-AVAF amb diferents taules de diàleg en les quals es parlarà sobre integritat i ètica pública.

La conferència principal, 'Ètica pública, poder públic i comunitat política a Espanya', estarà a càrrec del catedràtic de Filosofia de la Universitat Complutense de Madrid José Luis Villacañas, director de diverses publicacions i amb una extensíssima obra de llibres sobre filosofia i història (que ja voreja el mig centenar). Villacañas serà presentat per Joan A. Llinares, director de l’Agència Valenciana Antifrau. Prèviament, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, i el director de l’AVAF, inauguraran aquestes terceres Jornada.

Després de la conferència principal, membres de l'Agència Valenciana Antifrau i professors de la Universitat de València tractaran la integritat i l'ètica pública al llarg de dues taules redones. Finalment, la jornada serà clausurada per la vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Ester Alba.

Es podrà realitzar una inscripció prèvia a la jornada, de forma totalment gratuïta, a través del seguent enllaç (ENLLAÇ A LA INSCRIPCIÓ).

 

Data 13 de maig de 2022 de 09:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura d'Alzira (C/ de les Escoles Pies, 4)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat (UV)

Agència Valenciana Antifrau

Facultat de Dret (UV)

Ajuntament d'Alzira.

https://www.uv.es/uvweb/vicerectorat-participacio-projeccio-territorial/ca/vicerectorat-projeccio-territorial-societat-1285875118019.html

 

Contacta antonio.briz@uv.es

 
Més informació