Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Imatge de cultius
Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana

L'exposició 'Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana' que actualment es troba exposada a la sala d'exposicions El Molí de Riba-roja de Túria podrà ser visitada fins al 4 de juliol. Aquesta mostra pretén acostar als ciutadans i ciutadanes al coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.

Un nodrit equip d'investigadors especialistes coordinats pels comissaris de la mostra, Isabel Mateu (Departament de Botànica i Geologia) i José Plumed (Jardí Botànic de la Universitat de València), ha participat en l'elaboració dels 32 panells que componen aquesta exposició.

Com a complement a l'exposició els dies 22 i 23 de juny tindrà lloc la conferència 'Les plantes, materials insubstituïbles en usos i costums' impartida pels comissaris de la mostra. És necessària inscripció.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 18 de juny de 2021 a 4 de juliol de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 14:00.
  • De 18 de juny de 2021 a 4 de juliol de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 18:00 a 21:00.
  • De 18 de juny de 2021 a 4 de juliol de 2021. Diumenge de 10:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Sala El Molí, carrer Cisterna, 27 Riba-roja de Túria

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració con Caixa Popular i l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

 

Contacta vicerec.territori.societat@uv.es, unitatsuport@uv.es

 
Més informació