Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

convocatòria d´ajudes per a pràctiques internacionals
Vols fer pràctiques internacionals i nacionals d'emprenedoria?

L'estudiantat de la Universitat de València ja pot sol·licitar la seua participació en la 7a edició de les Pràctiques Internacionals i Nacionals d´Emprenedoria. El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, amb el finançament de la Generalitat Valenciana, posa en marxa aquesta acció.

 

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquestes ajudes, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

Els i les estudiants amb un projecte o idea per a emprendre podran optar a 10 ajudes econòmiques per a realitzar pràctiques extracurriculars, relacionades amb la idea de negoci que presenten, de 2 mesos de durada.

Pràctiques internacionals: 5 ajudes de 2.500 € cadascuna per 2 mesos.

Pràctiques nacionals: 5 ajudes de 1.500 € cadascuna per 2 mesos.

Les empreses o institucions en les quals es relitzen les pràctiques podran estar situades a les regions emprenedores europees (nacionals o internacionals) i als països elegibles del programa Erasmus+.

Les ajudes s'abonaran anticipadament i es podran gaudir en dos períodes de pràctiques: l'estudiantat matriculat en el curs acadèmic 2020-2021 podrà realitzar-les fins al 30 de setembre i, el matriculat en el curs acadèmic 2021-2022, des de l'1 d'octubre fins al 31 de desembre.

La presentació de sol·licituds es realitzarà d´acord al procediment establert en el següent enllaç a partir de l'endemà de publicar-se en el DOGV i fins al 14 de juliol.

 

Data De 14 de maig de 2021 a 14 de juliol de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Unitat d´Emprenedoria (UVemprén).

https://www.uv.es/uvempren

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació