Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Summer School on Fermented Foods
Primera Forthem Summer School on Fermented Foods a la Universitat de València

El pròxim dilluns 28 de juny comença a la Facultat de Farmàcia la primera Short Term Mobility (STM) que es realitza des de la Universitat de València: La Summer School on Fermented foods: quality, safety, and sustainability. Aquesta STM s'emmarca dins de l'Aliança FORTHEM. Les STM són una de les accions de mobilitat prioritàries de l'Aliança FORTHEM, formada per 7 universitats europees, amb una duració de cinc dies. Aquest programa mostrarà als estudiants els majors avanços de la investigació en Aliments Fermentats desenvolupats en la Universitat de València des de tres artèries principals: Tecnologia dels Aliments, Toxicologia i Química Inorgànica. Els estudiants podran conéixer de prop la cultura espanyola, però sobretot les peculiaritats regionals de València, una ciutat mediterrània en la qual els aliments fermentats constitueixen un element clau en el mercat alimentari (per exemple: indústria del vi, fàbriques de cervesa). L'estructura del programa és diversa, incloent conferències, tallers, treball en equip, visites i activitats socials amb l'objectiu principal que resulte atractiu per als participants.

 

Període de l'esdevenimentDe 28 de juny de 2021 a 2 de juliol de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:30 a 13:30.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Farmàcia (Campus de Burjassot)

 
Organitza
 

Contacta forthem@uv.es

 
Més informació