Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Primera edició del curs «Finances per a persones emprenedores»
Primera edició del curs 'Finances per a persones emprenedores'

Les inscripcions podran realitzar-se fins al 29 de setembre i podran sol·licitar la seua admissió en aquesta convocatòria aquelles persones matriculades en qualsevol grau, màster oficial o doctorat de la Universitat de València amb interés per l'emprenedoria. El curs tindrà lloc el pròxim 6 d'octubre i és finançat per Santander Universidades en el marc del Campus d'emprenedoria UVemprén – Santander Universidades

 

La primera edició del curs en línia Finances per a persones emprenedores forma part de les accions formatives de nivell inicial del Campus UVemprén Santander Universidades i tindrà una duració de 4 hores dividit en dos blocs. El primer bloc es titula Anàlisi econòmic financer i proporciona pautes per a interpretar el balanç de situació i el compte de resultats. El segon bloc se centra en l'anàlisi d'inversions per a la presa de decisions estratègiques que generen valor.

Pau Sendra, del Departament de Finances Empresarials de la Universitat de València, serà el docent del curs que se celebrarà el dimecres 6 d'octubre de 15.30 a 19.30 hores i en la modalitat en línia.

Entre els objectius del curs es troba contextualitzar la importància de les finances per a l'ecosistema emprenedor, entendre d'una manera senzilla i intuïtiva la situació econòmica-financera d'una start-up a través del balanç de situació i el compte de resultats, i proveir als participants d'eines per a la presa de decisions informades d'inversió.

La data límit per a sol·licitar una de les 40 beques que ofereix Santander Universidades per a cobrir la matrícula del curs és el 29 de setembre de 2021, i es poden sol·licitar a través del següent enllaç.

 

Període de l'esdevenimentDe 15 de setembre de 2021 a 29 de setembre de 2021. Tots els dies de 09:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

En línia

 
Organitza

Campus UVemprén - Santander Universidades.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació