Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell Trobades
II Trobades per la Sostenibilitat a la Universitat de València

TURISME I ÚS SOSTENIBLE DEL TERRITORI. ELS DRETS DEL PLANETA I ELS DRETS DE LES PERSONES SOBRE EL PLANETA 

 

La Universitat de València es troba immersa en un procés transformador transversal a tota la societat valenciana i el seu entorn mitjançant el projecte ODS: jo sí!, liderat pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. Les Trobades per la Sostenibilitat a la UV pretenen ser un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes que tenim davant nostre, com a societat, amb la finalitat de buscar estratègies participades conduents a la implementació de l'Agenda 2030 per prendre consciència davant dels limitats recursos del planeta i emprendre conjuntament accions pel canvi. Per aconseguir aquest nou paradigma social i econòmic és necessari crear aliances amb l'administració pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial. És missió de la Universitat provocar aquestes sinergies com a part del seu compromís social.

Es per això que us convidem a la segona Trobada que tindrà lloc el 28 de setembre a les 17h en la Sala d'Actes de la Fundació Universitat-Empresa de València, en format híbrid, podrà assistir públic en la sala i on-line.

La inscripció és gratuïta en 

https://ir.uv.es/lMaha6M 

17:00 h Presentació.


Elena Martínez. Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.


17:15 h Taula de debat.

Condueix: Nuria García Cebrián. Periodista.

Adolfo Utor. President de Baleària. President del Consell social de la Universitat d'Alacant. "Reconocimiento a la Mejor Prática Preventiva" en la IX Edició dels Premis ASEPEYO 2021. "Sello Turismo Familiar" de la Federación Española de Familias Numerosas (FEFN).

 

Antonio Bernabé. Director Gerent de la Fundació Visit València. Primera entitat europea del DMO (Destination Management Organisation) a unir-se al projecte Global Tourism Plastics Initiative.


Enrique Yeves Valero. Coordinador per a Espanya del 75 Aniversari NNUU i anterior Director de la FAO en Espanya. Director i escritor de la sèrie de 11 llibres amb El País sobre els grans reptes del futur "El Estado del Planeta".


Aurora Pedro Bueno. Doctora en Economia. Directora de la Càtedra Nova Transició Verda. Consultora de la Organització Munidal de Turisme (UNWTO) Membre de l'equip de la Certificació de Qualitat en Educació Turística (Tourism Education Quality-TedQual Programme) i del Tourism Advisory Board de la Fundació UNWTO Academy.

 

18:45 h Cloenda.


Pilar Rueda. Delegada de la Rectora per a la Sostenibilitat de la Universitat de València.

Cartell

 

Data 28 de setembre de 2021 de 17:00 a 19:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló d'Actes d'ADEIT i en línia

 
Organitza

Vicerectorat d'Igualtat, Divesitat i Sostenibilitat

UV Sostenibilitat

ADEIT.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació