Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Invitació a la taula redona
Taula redona: 'Els nous reptes de l’edició digital i en paper'

El proper 28 de setembre se celebra la quarta taula redona dins del cicle ‘100 anys fent llibres’, organitzat per Publicacions de la Universitat de València, que comptarà amb la participació de professionals de l’edició, tant tradicional com digital, per analitzar els reptes als quals s’enfronten en el futur més immediat.

El centenari de Publicacions de la Universitat de València encara la seua recta final i ho fa amb una programació d’activitats que permetran conèixer de primera mà l’evolució i el treball de l’editorial de la Universitat de València. Després de diverses taules redones i conferències en línia al llarg de 2021, el proper 28 de setembre tindrà lloc la primera de les activitats presencials d’aquest cicle, el debat “Els nous reptes de l’edició digital i en paper”, a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau a partir de les 19 h.

Hi participaran Javier Celaya, soci fundador de Dosdoce.com i responsable de l’àrea de relacions institucionals de l’Asociación Empresarial del Libro Electrónico; Joaquín Rodríguez, doctor en Geografia i Història per la Universitat Complutense de Madrid i director del projecte de digitalització i edició digital de revistes culturals per a ARCE i l’Instituto Cervantes; Abelardo Linares, poeta, bibliòfil i editor a Editorial Renacimiento i Juan Pérez, editor de Publicacions de la Universitat de València.

L’acte estarà coordinat per Xelo Candel Vila, doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de València, professora de Literatura i responsable de l’Aula de Poesia de la UV.

Aquesta taula redona tractarà d’analitzar el futur tant de l’edició en paper com de la digital, centrant-se especialment en els reptes que hauran d’afrontar per tal d’adaptar-se als canvis que s’estan produint en l’actualitat i als que tindran lloc en els propers anys.

Si vols assistir a la taula redona a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau, pots inscriure’t a través del següent enllaç:

https://links.uv.es/0dxLt9e

 

Data 28 de setembre de 2021 de 19:00 a 20:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna del Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula de Poesia i Publicacions de la Universitat de València.

 

Contacta marqueting@uv.es