Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Edifici del antic Col·legi Lluís Vives
Inscripció: Universitat de Tardor d'Ontinyent (23-26 Novembre)

Ontinyent forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la X edició de la Universitat de Tardor d’Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Diputació de Valencia, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

La UTO constitueix una acció acadèmica més del Campus d´Ontinyent a la ciutat i la seua comarca, la Vall d’Albaida. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement. Aquestes jornades volen ser un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim. Al llarg de distints mòduls formatius, es realitzaran distintes accions que complementen la formació acadèmica reglada i la formació al llarg de la vida que ofereix el programa del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat: Unisocietat.

Amb el lema Temps d’aprenentatges, enguany es vol fer referència a la situació actual on, tot i les dificultats, podem i devem continuar amb l’apassionant aventura del coneixement. Enguany, donades les circumstàncies sanitàries, la UTO es planteja en un format adaptat. Es tracta d’una oportunitat única de continuar els nostres aprenentatges mitjançant els documentals “Docufòrum” on, de la mà de professionals qualificats en temes tant diversos com els paisatges turístics valencians, el consum del cànnabis, la formació per als majors o l’oportunitat de futur que representa la Formació Professional, podrem aprendre i comprendre el món i la situació que estem vivint.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessària una inscripció prèvia (enllaç a la inscripció), que és totalment gratuïta a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Una vegada inscrit/a, es podrà assistir a la jornada de manera presencial (fins completar l'aforament de l'espai acordat per les normes COVID); però també es podrà seguir de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (enllaç a l'streaming). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència

 

Data De 3 de novembre de 2020 a 22 de novembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna del Campus d'Ontinyent (Avinguda del Comte de Torrefiel, 22)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament d'Ontinyent

Diputació de València

Caixa Ontinyent

Fundació Universitària Campus Ontinyent.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació