Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Universitat Estacional Oliva: Educació, Convivència i ciutadania

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat estacional d'Oliva, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat, la Diputació de València i Caixa Popular.

La Jornada pretén aportar informacions i estímuls per al treball pedagògic de les comunitats educatives i altres instàncies d'actuació de la política soci-educativa municipal. En aquesta ocasió, moment inaugural de la Universitat Estacional d'Oliva, s'han volgut dedicar les sessions a l'anàlisi de les estretes relacions entre educació, convivència i ciutadania, tractant de posar en relleu la important aportació que des del camp educatiu pot prestar-se a situacions, oportunitats i pràctiques que incideixen en una millor fonamentació d'una societat democràtica, i en la preparació per a una ciutadania responsable i compromesa.

Aquesta jornada és una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes de la Universitat de València de la Psicologia i l’Educació.La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement.

 

Data 25 de novembre de 2020 de 17:30 a 20:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Centre Polivalent, Ronda Sur s/n, Oliva

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Oliva, la Diputació de València i Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació