Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

CONTEXTO suma. 15 años contra la violencia de género. Jornadas XV Aniversario Programa Contexto. 11 y 12 de noviembre 2021. Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València
CONTEXTO suma. 15 anys contra la violència de gènere

Ens complau convidar-vos a les jornades 'CONTEXTO suma. 15 anys contra la violència de gènere', organitzades des del Programa Contexto (Universitat de València) i l’Associació PSIMA en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

Aquestes jornades s’emmarquen en el XV Aniversari del Programa Contexto. 15 anys treballant en la Investigació, Formació, Intervenció i Prevenció de la Violència de Gènere a través del treball amb l’agressor.

Les jornades tindran lloc els dies 11 i 12 de novembre en horari de 9:00h a 14:00h en l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València (Avinguda de Blasco Ibáñez, 15. Planta 0. 46010, València)

Comptarem amb professionals de la investigació i de la intervenció directa amb agressors. Es mostrarà el treball que es realitza amb homes que han exercit o estan en risc d’exercir violència de gènere des dels diferents àmbits (Serveis Socials, CIS, Sistema de Protecció a la Infància i l’Adolescència ...) i els principals resultats de les investigacions més recents sobre els principals factors de risc entorn la violència de gènere. A més a més, es presentaran els principals resultats assolits des del Programa Contexto durant aquests 15 anys de treball.

Esperem la teua assistència!

Es proporcionarà certificat d’assistència. S’adjunta el programa complet. És necessari inscriure’s a les jornades a través del següent enllaç:

https://www.programacontexto.org/

 
Període de l'esdeveniment:
  • 11 de novembre de 2021 de 09:00 a 14:00. Dijous.
  • 12 de novembre de 2021 de 10:00 a 14:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València (Avinguda de Blasco Ibáñez, 15. Planta 0. 46010, València)

 
Organitza

El Programa Contexto (Universitat de València) i l’Associació PSIMA en col·laboració amb la Generalitat Valenciana. .

https://www.programacontexto.org/

 

Contacta info@programacontexto.org // infoprogramacontexto@gmail.com

 
Més informació