Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

2ª edició del curs Com convèncer a inversors del Campus UVemprén
2ª edició del curs 'Com convèncer a inversors' del Campus UVemprén

El Campus UVemprén-Santander Universidades llança la segona edició del curs Com convéncer a inversors. 

Fins al 17 de novembre romandrà obert el termini per a sol·licitar la participació en la 2ª edició del curs Com convéncer a inversors en el marc del Campus UVemprén - Santander Universitats, una acció formativa de nivell inicial que tindrà lloc de manera en línia el 24 de novembre de 15.30 a 19.30 hores. Aquesta convocatòria està oberta a tot l'estudiantat de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, que atorga el Banc Santander per a cobrir despeses de matrícula.

El objectiu d'aquest curs és que l'estudiantat aprenda com fer un bon pitch seguint un esquema de continguts essencials, així com que conega exemples i experiències reals que li permeten convéncer a inversors perquè aposten per la seua idea de negoci. La metodologia és eminentment pràctica i requereix la participació activa de l'alumnat.


El curs, que tindrà lloc el 24 de novembre de 16.30 a 19.30 hores s'impartirà per Lola Garzón, professora del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d’Economia i responsable acadèmica de UVemprén. El contingut d'aquest programa de quatre hores de duració se centra en com fer una bona presentació, tant oral com escrita, per a convéncer i involucrar als inversors amb el nostre projecte.


Les persones interessades tenen de termini fins al 17 de novembre per a presentar la sol·licitud. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar alguna de les 40 beques que ofereix Banc Santander per a cobrir les despeses de matrícula en el següent enllaç.

 

Data De 3 de novembre de 2021 a 24 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació