Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Segona edició del curs Lean Startup del Campus UVemprén-Santander Universidades

Fins al pròxim 3 de novembre estarà oberta la convocatòria de la 2a edició del curs Lean Startup, una acció formativa de nivell inicial del Campus UVemprén-Santander Universidades que tindrà lloc el dia 10 de novembre. Aquesta convocatòria està oberta a tot l'estudiantat de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, que podrà accedir a una de les 40 beques que atorga Banco Santander per a cobrir les despeses de matrícula.

 

L'objectiu principal d'aquest curs és conéixer els fonaments del mètode Lean Startup perquè l'alumnat puga aprendre a convertir les idees en productes i tècniques per a experimentar amb el client, adquirir tècniques de mesurament i validació de la resposta dels clients i identificar les activitats que generen valor per a continuar pivotant o preservant. La metodologia combina l'enfocament teòric amb activitats pràctiques i requerirà la participació activa de l'alumnat.

El curs, que tindrà lloc el dia 10 de novembre de 15.30 a 19.30 hores, serà impartit per Lola Garzón, professora del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d’Economia i responsable acadèmica d’UVemprén. El contingut estarà dividit en quatre parts per a explicar els fonaments i les diferents eines per a aconseguir una validació completa de les idees de negoci segons la filosofia Lean Startup: introducció al mètode científic i la seua relació amb la metodologia Lean Startup, fase de creació, fase de mesurament i fase d'aprenentatge.

Les persones interessades tenen de termini fins al 3 de novembre per a emplenar la seua sol·licitud. A més, Banco Santander ha convocat 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar les beques es pot trobar en aquest enllaç.

 

Data De 29 d’octubre de 2021 a 3 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació