Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

40 beques del curs Motiva Equips Àgils del UVemprén Campus
40 beques del curs Motiva Equips Àgils de l'UVemprén Campus

Fins al 8 de novembre romandrà obert el termini per a sol·licitar la participació en el curs Motiva Equips Àgils del Campus UVemprén - Santander Universitats, una acció formativa en línia de nivell inicial que tindrà lloc els dies 15 i 17 de novembre de 16.30 a 19.30 hores. Aquesta convocatòria està oberta a tot l'estudiantat de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, que atorga el Banc Santander per a cobrir despeses de matrícula.

Els objectius d'aquest curs són descobrir les motivacions de les persones en les organitzacions i equips, impulsar la motivació dels equips i crear entorns saludables a nivell de felicitat organitzacional. La metodologia és eminentment pràctica i requereix la participació activa de l'alumnat.

El curs, que tindrà lloc el dilluns 15 i dimecres 17 de novembre de 16.30 a 19.30 hores s'impartirà per Youssef Oufaska, trainer en Management 3.0 i apassionat de l'agilitat organitzacional. El contingut d'aquest programa de sis hores de duració es divideix en 4 parts: Motivation and Engagement; Worker Happiness; Individuals and Interactions; i Rewards and Incentive.

Les persones interessades tenen de termini fins al 8 de novembre per a presentar la sol·licitud. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar alguna de les 40 beques que ofereix Banc Santander per a cobrir les despeses de matrícula ho pots trobar en el següent enllaç.

 

Data De 3 de novembre de 2021 a 15 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació