Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell de les jornades.
XI Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans. Inscripció oberta

Aquestes jornades, organitzades per la Universitat de València, la Universidad de Sevilla i l'Institut IDOCAL, reforçaran la investigació sobre els aspectes psicosocials dels recursos humans en les organitzacions.

 

En aquestes jornades s'analitzaran diferents tendències i temes que contribueixen al progrés de la societat. Alguns d'aquests temes són la promoció del benestar sostenible en les organitzacions, el desenvolupament del capital humà, els factors socials i organitzacionals que promouen l'ocupabilitat, els processos de resolució de conflictes i la influència de la digitalització en el treball. La participació d'investigadors júnior i sènior de diferents línies d'investigació en aquest camp, tant de la Universitat de València com de la Universitat de Sevilla, ens permetrà debatre i reflexionar sobre els reptes als quals s'enfronta actualment la nostra disciplina.

A més, comptem amb la participació del professor convidat Dr. Hannes Zacher (Institut de Psicologia de la Universitat Leizpig Wilhelm Wundt) i la professora Dra. Eva Méndez Rodríguez (Vicepresidenta Adjunta de Política d'Investigació, Open Science; professora adjunta del Departament de Biblioteconomia i Ciències de la Informació, Universidad Carlos III de Madrid).

Per a més informació, consulta el programa fent click ACÍ

INSCRIU-TE ACÍ (aforament limitat a 70 pax). Data límit: 4 de setembre a les 14:00

 

Data De 30 de juliol de 2021 a 7 de setembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Psicología

 
Organitza

Aquestes jornades, organitzades per la Universitat de València, la Universidad de Sevilla i l'Institut IDOCAL,.

 

Contacta ana.zornoza@uv.es