Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

La Universitat de València celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta

La Universitat de València es suma, un any més, a la commemoració de l’11 de Febrer, una iniciativa que pretén una major participació i progrés de les dones i les xiquetes en la ciència i que va ser aprovada en 2015 com a Dia Internacional per la l'Assemblea General de les Nacions Unides (ONU)

Aquest cop la Universitat celebra un acte institucional per visibilitzar les aportacions de les dones a la ciència i per mostrar la investigació científica realitzada amb perspectiva de gènere al sí de la universitat. Ciència, gènere i innovació a la Universitat de València és el títol de l’acte institucional previst per al 9 de febrer a les 9 a 14 hores i en format presencial i per al qual serà necessària inscripció prèvia.

L’acte es composa de quatre taules centrades en diferents problemàtiques com és “La captació del talent científic femení en Física, Matemàtiques i Astronomia”, “La divulgació científica amb perspectiva de gènere. Medicina, Biologia i Nutrició”, “L'impuls de les STEM i el talent de les dones a Química i Enginyeries” i finalment, “Les dones com a investigadores en Salut i els biaixos de gènere”.

 

Data 9 de febrer de 2023 de 09:00 a 14:00. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Sala Darwin. Aulari Interfacultatiu. Campus de Burjassot

 
Organitza

Unitat d'Igualtat.

http://www.uv.es/igualtat

 

Contacta igualtat@uv.es

 
Més informació