Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Premi SAFER a Millor Treball Fi de Grau o Treball Fi de Màster - Curs 2022

  • 1 de juny de 2022
Image de la noticia

La Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València es complau a informar que la Societat Espanyola d'Investigadors en Empresa Familiar (SAFER), ha convocat el Primer Premi SAFER al millor Treball Fi De Grau/Màster sobre Empresa Familiar per a promoure la producció de treballs de recerca en el camp de l'empresa familiar. El Treball Fi de Grau/Màster ha de ser un treball original realitzat per un estudiant sota l'orientació d'un tutor, qui actuarà com a dinamitzador i facilitador del procés d'aprenentatge.
 
Per a poder participar en aquesta convocatòria els estudiants necessiten reunir els següents requisits:

  • Complir amb els terminis establides en la convocatòria.
  • Haver defensat el Treball Fi de Grau (d'ara en avant TFG) o el Treball Fi de Màster (d'ara en avant TFM) en qualsevol de les convocatòries del curs acadèmic 2021/2022.
  • Ser treballs originals realitzats per estudiants matriculats en Universitats espanyoles, sota l'orientació d'un/a tutor/a o diversos tutors/as.
  • Haver obtingut una qualificació mínima de 8 sobre 10 en el TFG o TFM que es presenta.
  • Haver desenvolupat el TFG o TFM de manera individual o grupal, i en aquest cas el premi serà repartit de manera equitativa.
  • Tractar sobre estudis de cas que permeten aprofundir en temes d'investigació relacionats amb l'empresa familiar.
  • No haver rebut cap premi en una convocatòria similar amb el mateix TFG o TFM que es presenta.

 
Una vegada complits els requisits, els participants tenen per a enviar la següent documentació des del 01-06-2022 al 30-09-2022 al correu info@safer-academy.org.

  • El TFG o TFM en format PDF, sota pseudònim. El treball constarà d'una primera pàgina en la qual, exclusivament, s'inclourà el títol i el pseudònim, els quals també apareixeran com a capçalera en totes les pàgines d'aquest.
  • En un document a part s'enviarà una sol·licitud de participació emplenada i signada per tots els autors, segons model inclòs en l'Annex.
  • Així mateix, s'adjuntarà certificació de l'expedient acadèmic de l'autor del TFG o TFM, o acta acreditativa on es reflectisca la qualificació obtinguda en aquest.

El premi SAFER serà entregat a els/as autors/as dels treballs guanyadors, i els seus corresponents tutors en una convocatòria, on serà obligatòria la presentació dels treballs per part dels autors. La no presentació d'aquests pot suposar la pèrdua total del premi.
 
Per a més informació sobre el Premi a millor TFG o TFM sobre empresa familiar, us convidem a a descarregar el programa, en el qual figuren les disposicions addicionals i els criteris d'avaluació del jurat.

DESCARREGAR PROGRAMA

CONSULTAR WEB SAFER