Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Objectius i activitats de la CEF-UV

MISSIÓ I OBJECTIUS

 

La nostra missió consisteix en contribuir a la millora de la competitivitat i perdurabilitat de les empreses familiars. D'acord amb la missió enunciada, la visió de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València es concreta en les següents metes:

  • Ser un referent social en la generació i difusió d'informació rellevant i fiable que permeta descriure i conèixer la realitat de l'empresa familiar de la Comunitat Valenciana.
  • La seua capacitat per a desenvolupar models i eines de gestió noves útils i rellevants en l'àmbit professional i acadèmic.
  • La qualitat de la docència específica impartida en l'àmbit de les titulacions de grau i postgrau oferides per la Universitat de València.
  • La qualitat i capacitat de convocatòria de les seues activitats de difusió de coneixement dirigides a l'àmbit empresarial i professional.
  • Desenvolupar un equip consolidat i multidisciplinari d'investigadors centrats en l'estudi de la realitat i els reptes de futur de l'empresa familiar.
  • La seua disponibilitat i accessibilitat per a atendre les necessitats dels membres de la comunitat: empresarial, acadèmica i de la societat en general.
  • La seua capacitat per a participar en les activitats de la xarxa de Càtedres d'empresa Familiar del IEF de forma activa i influent.

 

ACTIVITATS PRINCIPALS

 

Les principals activitats es basen en el desenvolupament de la investigació, transferència i docència sobre la idiosincràsia, les particularitats i les problemàtiques específiques de l'empresa familiar.

   

TRANSFERÈNCIA

 

L'activitat de transferència i difusió del coneixement cap a la societat es configura a partir de dos tipus d'acció: en primer lloc, s'organitzen events divulgatius dirigits a el món professional com els "Esmorzars de treball", "Jornades d'actualitat" i "Jornades de l'EF al món" que aproximen temàtiques rellevants sobre la gestió, competitivitat i perdurabilitat de les empreses familiars; en segon lloc, s'elaboren publicacions divulgatives en l'àmbit de l'empresa familiar a partir de diverses col·leccions com monografies, notes d'investigació i quaderns de treball.

 

 

DOCÈNCIA

 

Amb caràcter anual, s'imparteixen cursos de formació sobre temàtiques rellevants per tal de millorar la gestió i perdurabilitat de l'empresa familiar i seminaris o conferències en graus, postgraus i cursos de doctorat de la UV, i es desenvolupa una tasca de suport per a la promoció en la realització de TFG, TFM, tesis doctorals i pràctiques curriculars.

 

 

RECERCA

 

La càtedra té un fort compromís per la promoció de la investigació sobre l'empresa familiar des d'un enfocament multidisciplinari. Per això, a través de la comissió acadèmica, compta amb l'assessorament d'especialistes en les àrees de direcció i organització empresarial, economia, dret civil, dret mercantil i psicologia. La tasca d'investigació es desenvolupa a través de 5 línies de treball:

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies