Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Docencia

11ª Edició del Curs d'Empresa Familiar i Desenvolupament Professional

En el procés de preinscripció es podrà sol·licitar una beca per a la realització del curs. La Càtedra oferirà un total de 80 beques consistents en l'exempció de taxes de matrícula.

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar al nostre país. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents intervenen en ella, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i nous des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, economico-financeres i jurídiques presents de forma ineludible en les EF. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquest tipus de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.

El curs consta de cinc mòduls:

Mòdul 1 - Introducció a l'Empresa Familiar
Mòdul 2 - Govern i Direcció en l'Empresa Familiar
Mòdul 3 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar
Mòdul 4 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar
Mòdul 5 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar
Mòdul 6 - Visita Formativa

El curs està reconegut pel Servei d`Extensió Universitària de la UV. Per aquesta raó, els 5 crèdits ECTS que ho conformen, quedaran oficialment reconeguts per la Universitat, i l'estudiant podrà optar per incloure-ho en el Suplement Europeu del Títol (SET).

Dates: del 8 de febrer al 10 de maig de 2019

Horari: Divendres de 9.00 a 14.00

Termini de pre-matrícula: Fins al 31 de gener de 2019

Lloc: Facultat d'Economia- Campus de Tarongers


Preu: El curs és gratuït. Està patrocinat per la Càtedra d'empresa Familiar. Només en el cas que es desitge la certificació i el reconeixement de crèdits, es demana l'abonament d'una taxa de 27´34 euros.


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ
Programa complet.

Data d'actualització: 25 de gener de 2019.

 
Twitter Facebook Youtube Linkedin Càtedra de l'Empresa Familiar
 
 
 


 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies