Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Experiències d’obertura de capital a Inversors Externs

  • 11 de juliol de 2017
Desdejuni tertulia

El pròxim dia 21 de setembre tindrà lloc un desdejuni-tertúlia en el marc del programa de divulgació d’aspectes d’interés per a les empreses familiars. La cita servirà principalment per a debatre sobre les aportacions de capital extern alié a la família propietària mitjançant les experiències reals de tres empreses que han experimentat processos de creixement molt exitosos.

Sota el títol “Experiencias de apertura del capital de la empresa familiar: ¿Qué aportan los inversores externos?”, la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València convida a participar en una tertúlia en la qual, en aquesta ocasió, s’abordarà un tema controvertit per a molts, com és el de l’entrada de capital extern en les empreses familiars. Per parlar d’això es comptarà amb la presència de tres empreses que han aconseguit dur a terme processos de creixement de gran rellevància i que gaudeixen d’una competitivitat molt elevada, com és el cas de Carmencita – Jesús Navarro S.A., TIBA (Grup Romeu) i Royo Group. A més, la mesa estarà moderada per Lucas Martínez (DCN), expert de reconegut prestigi en inversions per al creixement.

Per altra banda, en relació amb aquest tema, la Càtedra d’Empresa Familiar ha publicat un document amb resultats derivats de les investigacions sobre l’assumpte de la competitivitat de les empreses familiars, les conclusions del qual apunten cap a la importància d’apostar pel creixement empresarial.

El desdejuni-tertúlia es celebrarà en l’hotel SH Valencia Palace a partir de les 9.30 del dia 21 de setembre de 2017. Per a poder participar serà necessari inscriure’s abans de les 12 hores del dia 20 de setembre en aquest enllaç.

Imatges: