Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Primera jornada sobre competitivitat i empreses familiars en el món

  • 2 de novembre de 2017
jornada empreses familiars

La Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València organitza el pròxim 14 de novembre una jornada destinada a posar en comú les experiències en l’àmbit de les empreses familiars a partir dels casos concrets de quatre països europeus i les seues peculiaritats a nivell legislatiu i organitzatiu.

Encara que les empreses familiars constitueixen la major part del sector laboral en tot el món, les particularitats legals, culturals i normatives de cada país produeixen que les experiències en aquest àmbit siguen completament diferents. Amb l’objectiu del coneixement i l’enriquiment mutu a partir d’aquestes peculiaritats, la primera jornada d’Empreses Familiars en el món reunirà a representants de quatre països europeus (Alemanya, Bèlgica, Itàlia i Suècia) el pròxim dia 14 de novembre en la seu de l’Escola d’Empresaris EDEM.

En tots aquests països les empreses familiars exerceixen un paper fonamental, raó per la qual la seua exposició i comparació amb el cas espanyol constitueixen una magnífica oportunitat d’extraure línies d’acció i recomanacions útils que poden generar un context més favorable per al desenvolupament del teixit empresarial en el nostre territori.

A més de les presentacions dels quatre experts internacionals, la jornada es completa amb una sèrie de col·loquis en els quals participaran empresaris i directius d’empreses familiars nacionals i internacionals.

Es pot consultar el programa complet en el següent enllaç.