Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

NOV_II_Ed_EF_Mundo_val

  • 10 de setembre de 2018
Image de la noticia

Tras el notable èxit de la primera jornada “Empreses Familiars al Món”, celebrada en novembre de 2017, la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València llança la segona edició d'aquesta que tindrà lloc el próxim 4 d'octubre.

En aquesta ocasió s'il·lustren els casos dels païssos europeus França i Holanda, així com l'interesant contrast del conjunt de païssos àrabs ubicats al Golf Pèrsic. En tots ells, les empreses familiars desempenyen un paper fonamental, i la jornada permetrà comparar les diferències en les seues característiques, la seua situació competitiva, i conèixer les experiències d'altres llocs. L'objectiu serà aprendre d'elles i tractar d'extraure línies d'acció i recomanacions que puguen ser útils per generar un context més favorable pel desenvolupament i la millora competitiva de les nostres empreses i la nostra economia.  

En aquesta segona jornada contarem amb la participació de quatre especialistes en l'estudi i l'anàlisi de les empreses familiars procedents de França, Holanda i Emirats Àrabs Units. 

Les presentacions dels quatre experts internacionals s'acompanyaràn de sessions de col·loqui-debat, en les que podrem reflexionar, de la mà d'empresaris i directius de empreses familiars nacionals e internacionals sobre els aspectes que puguen ser traslladables al context espanyol.

Per participar en aquesta jornada serà necesari omplir un formulari d'iscripció. Es pot descarregar el programa complet al següent enllaç.