Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Informe GECE 04/2019. “Evolució de la competitivitat de les empreses valencianes: tendències i factors associats”

  • 16 d’octubre de 2019
Image de la noticia

L'Observatori sobre Govern, Estratègia i Competitivitat de les Empreses (GECE) presenta el seu informe nº 04/2019 “Evolución de la competitividad de las empresas valencianas: tendencias y factores asociados”, així com la seua clau nº 04/2019 “Crece 1,8 el porcentaje de empresas familiares valencianas que logran situarse entre las más competitivas de España”.

En col·laboració amb la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, promogut per Bankia i el Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas (Ivie)

El quart informe GECE, persegueix una doble finalitat d'una banda, analitzar l'evolució de la competitivitat de les empreses valencianes i la seua relació amb el seu govern corporatiu, adreça i estratègia. S'analitza també la contribució de les empreses més competitives a la generació d'ocupació i valor afegit i s'identifiquen els sectors en els quals les empreses de Comunitat Valenciana estan millor posicionades pel que fa a la mitjana espanyola. I per l'altra, ofereix un anàlisi específic de l'evolució competitiva de les empreses familiars valencianes, comparant la seua situació el conjunt de les familiars espanyols i amb les no familiars de la Comunitat Valenciana.

Consulte l'informe GECE 04/2019 ací.

Consulte la clau 04/2019 ací.