Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Fòrum d'Ocupació 2020: Claus de l'èxit i desenvolupament professional en l'Empresa Familiar

  • 23 de gener de 2020
Image de la noticia

El dimecres 29 de gener, la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València (CEF-UV), promoguda per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), l'Escola d'Empresaris (EDEM), l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa familiar (IVEFA) i l'Institut de l'Empresa familiar (IEF), i compta actualment amb el patrocini de BANKIA i BROSETA ABOGADOS ha col·laborat en la XIX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

El fòrum té com a objectiu principal establir un punt de trobada entre la Facultat d'Economia, les emprese, les institucions, els estudiants i els titulats universitaris, de manera que promou l'ocupabilitat juvenil, inserció i el contacte amb el món laboral.

La Càtedra d'Empresa Familiar ha participat amb una sessió titulada "Claus de l'èxit i desenvolupament professional en l'Empresa Familiar" a la qual han assistit més de 150 estudiants i professionals. Aquest any la Càtedra ha convidat dos titulades de la facultat que actualment treballen en empreses familiars molt competitius: Marta Beltrán (GMM Holding Company) i Marta Bertomeu (Vicky Foods) que han transmès la seua experiència als assistents.

Totes dues han destacat la importància del capital humà en l'Empresa Familiar, la connexió entre la propietat i els treballadors, la identitat de l'empresa "Et sents com a part de l'empresa" va comentar Marta Bertomeu.

La implicació, la responsabilitat i la confiança es treballen dia dia, "et seleccionen pel títol, però et valoren pel teu personalitat" va comentar Marta Beltrán.

Les conclusions de la jornada segons el director de la Càtedra, Alejandro Escribá, es resumeixen en:

  • 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚 𝐚 𝐥𝐚𝐫𝐠𝐨 𝐩𝐥𝐚𝐳𝐨.
  • 𝐈𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐝𝐚𝐝, 𝐭𝐨𝐝𝐨𝐬 𝐬𝐞 𝐬𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐞𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚.
  • 𝐃𝐞𝐣𝐚𝐫 𝐮𝐧 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐝𝐨 𝐩𝐞𝐫𝐝𝐮𝐫𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐜𝐢ó𝐧.
  • 𝐌𝐞𝐣𝐨𝐫𝐚𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐠𝐨𝐛𝐢𝐞𝐫𝐧𝐨.
  • 𝐑𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐞𝐥 𝐭𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐨 𝐲 𝐜𝐮𝐢𝐝𝐚𝐝 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐝𝐚𝐝 𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐚.

Programa

 

Imatges: