Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Llista de publicacions

Resultats de la cerca27 resultats

  • Imatge representativa de la publicació

    Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria..

    Cátedra de la Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

    Dijous passat 03 d'Octubre, va tenir lloc la III Jornada Empreses Familiars en el Món III, organitzada per la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria”. Durant l'esdeveniment, els professors Claire Seaman (Regne Unit), Hermann Frank (Àustria) i László Radácsi (Hungria); i els empresaris Soledat Berbegal (Consellera i Directora de Reputació de Marca d'ACTIU), Francisco Segura (President i Conseller Delegat. Grup Segura) i Ángela Paredes (Consellera Delegada. W&H Ibèrica) van traslladar als assistents la seua experiència de com afrontar el Brexit des de la resiliència...

    Dijous passat 03 d'Octubre, va tenir lloc la III Jornada Empreses Familiars en el Món III, organitzada per la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria”. Durant l'esdeveniment, els professors Claire Seaman (Regne Unit), Hermann Frank (Àustria) i László Radácsi (Hungria); i els empresaris Soledat Berbegal (Consellera i Directora de Reputació de Marca d'ACTIU), Francisco Segura (President i Conseller Delegat. Grup Segura) i Ángela Paredes (Consellera Delegada. W&H Ibèrica) van traslladar als assistents la seua experiència de com afrontar el Brexit des de la resiliència i la capacitat d'adaptació. També van destacar la importància de la sostenibilitat, la digitalització, la globalització i la internacionalització com a aspecte clau que les empreses familiars han d'afrontar. Així mateix, van posar èmfasi en el repte d'equilibrar les expectatives de la família propietària i les necessitats de negoci.

    Llegir més Ocultar
  • Imatge representativa de la publicació

    ¿Qué aportan las Family Offices a las familias empresarias?.

    (2019). Recurs electrònic

    Dijous passat 26 de setembre, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: : “¿Qué aportan las Family Offices a las familias empresarias?” Durant l'esdeveniment, els empresaris Santiago Royo (CEO d'Invext Corporation), Elena Lis (Directora General del grup Pizarro Doce) i Raúl Aznar (Soci Director d'Aznar Patrimonio) van traslladar als assistents la seua experiència en la creació, engegada i desenvolupament d'una oficina familiar dedicada a gestionar i preservar el patrimoni de les seues famílies empresàries.

  • Imatge representativa de la publicació

    Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions.

    Cátedra de la Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

    Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la...

    Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la importància de destriar quan convé entrar mitjançant l'ús d'aliances i quan fer-ho només mitjançant inversió pròpia. Si no es troba al soci adequat per la seua complementarietat estratègica i el seu bon ajust de valors, confiança i possibilitats de control, convé cercar suport expert i desenvolupar una iniciativa pròpia.

    Llegir més Ocultar
  • Imatge representativa de la publicació

    Dossier de prensa del Desayuno sobre ''El Consejo de Familia'' .

    Cátedra de Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

    El pasado jueves 14 de febrero, tuvo lugar un nuevo desayuno de la Cátedra de Empresa Familiar de la Universitat de València con el título: “El Consejo de Familia: Un foro para la comunicación entre los miembros de la familia empresaria.” Durante el evento, los empresarios Pablo Serratosa (Presidente de Grupo Zriser) y Teresa Puchades (Presidenta de Avanza Urbana) trasladaron a los asistentes su experiencia en la puesta en marcha del consejo de familia en sus respectivos grupos familiares, y las ventajas que aporta la formalización de uno, por su contribución a la mejora de las probabilidades de perdurabilidad de las empresas familiares .

  • Imatge representativa de la publicació

    Foro de Empleo y Emprendimiento 20 de Febrero "Talento y Empresa Familiar" Información Estudiantes.

    Cátedra de la Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

  • Imatge representativa de la publicació

    Desdejuni-Tertúlia CEFUV-2019 El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària. .

    Cátedra de la Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

    Dijous passat 14 de febrer, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol: “El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Teresa Puchades (Presidenta d'Avanza Urbana) i Pablo Serratosa (President de Grup Zriser) van traslladar als assistents la seua experiència en l'engegada del consell de família en els seus respectius grups familiars, i els avantatges que aporta la formalització d'un, per la seua contribució a la millora de la probabilitat de perdurabilitat de les empreses familiars. Els ponents van destacar que cada família ha d'adaptar...

    Dijous passat 14 de febrer, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol: “El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Teresa Puchades (Presidenta d'Avanza Urbana) i Pablo Serratosa (President de Grup Zriser) van traslladar als assistents la seua experiència en l'engegada del consell de família en els seus respectius grups familiars, i els avantatges que aporta la formalització d'un, per la seua contribució a la millora de la probabilitat de perdurabilitat de les empreses familiars. Els ponents van destacar que cada família ha d'adaptar la composició i funcionament del consell a les seues circumstàncies particulars. No obstant açò, els dos van coincidir que la formació d'un consell de família suposa una oportunitat excel·lent per a crear un vincle de la família amb el projecte empresarial, i a més, com més prompte millor es comence a treballar en aquest àmbit, millors serien els seus resultats, ja que la transmissió de valors i la creació de lleres de comunicació són elements clau per al seu funcionament posterior.

    Llegir més Ocultar
  • Imatge representativa de la publicació

    Programa del curso de Empresa Familiar y Desarrollo Profesional (11ª edición)..

    Cátedra de Empresa Familiar

    (2019). Recurs electrònic

  • Imatge representativa de la publicació

    Cinco Días: Cátedras, formación e investigación sobre las empresas familiares..

    Cinco Días

    (2018). Recurs electrònic

    La red ha supuesto un proceso de aproximación de las universidades hacia la realidad del tejido empresarial de nuestro país.

  • Imatge representativa de la publicació

    Jornada Actualidad 27 de Noviembre "Valoración de la Empresa".

    Cátedra de Empresa Familiar

    (2018). Recurs electrònic

  • Imatge representativa de la publicació

    Jornada “Empresas Faminiliares en el Mundo II”.

    (2018). Recurs electrònic

    El jueves 4 de octubre de 2018, ha tenido lugar la Jornada “Empresas Familiares en el Mundo II” organizada por la Cátedra de Empresa Familiar de la Universitat de València. El evento ha tenido lugar en EDEM Escuela de Empresarios, donde han participado cuatro ponentes extranjeros que han presentado los casos de tres territorios en los que las empresas familiares desempeñan un papel fundamental: Rodrigo Basco (Países del Golfo), Anita Van Gils (Holanda), Céline Barrédy (Francia) y Miruna Radu (Francia).