Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Implantologia Dental Galimplant Logo del portal

La Universitat de València i l'empresa Galimplant creen la Càtedra d'Implantologia dental

  • 12 de desembre de 2022
Radiografia dental

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, i l'administradora de Galimplant, Leana Kathleen Bragança, han signat el conveni de col·laboració per a la creació de la Càtedra d'Implantologia Dental Galimplant.

La Càtedra Institucional d'Implantologia Dental UV-Galimplant fomentarà la formació, la investigació, la transferència i la divulgació de coneixements en el camp de la implantologia dental i la regeneració òssia. 

Aquesta càtedra comença la seua marxa de la mà del Doctor David Peñarrocha, professor Titular del Departament d'Estomatologia de la Universitat de València, que serà el director de la Càtedra.

La signatura Galimplant, empresa dedicada a la fabricació i comercialització de materials dentals relacionats amb la implantologia, pròtesis dentals i materials regeneratius, entre altres, ha mostrat el seu agraïment a tot l'equip de la Universitat de València i especialment al Dr.David Peñarrocha, “un dels principals artífexs i una de les persones que més ha recolzat aquest projecte”. Des de Galimplant han subratllat que a través d'aquest conveni de col·laboració brindaran tot el seu suport a la UV ”amb la finalitat de fomentar la formació i donar llum a projectes nascuts dins de la Càtedra”.

Entre les activitats formatives que impulsarà aquesta càtedra es contemplen la realització de conferències, seminaris, jornades, promoció de cursos, impuls a l'elaboració de publicacions, concessió de beques o ajudes i desenvolupament de línies d'investigació i innovació; totes elles relacionades amb les malalties periimplantàries i el tractament amb implants dentals, així com en tècniques més innovadores com la regeneració òssia, la càrrega immediata, els empelts de teixit bla, etc.