Logo de la Universitat de València Logo del portal

Imatge de línia d'actuacióObjectiu

Aquesta línia d'actuació persegueix la creació d'un ecosistema d'innovació en formació orientat a la millora de l'empleabilidad en el qual provar nous productes i serveis formatius amb usuaris reals.

Descripció

El living lab d'innovació social de la Càtedra INNOVA LABORA-UV, es concep com una comunitat d'innovació oberta que reuneix acadèmia, institucions i empreses per a:

  • recolzar una formació innovadora, internacional i connectada amb l'entorn productiu i territorial,
  • analitzar les pràctiques innovadores en el camp de la formació orientada a l'ocupació,
  • impulsar alguns dels següents elements:
  1. El campus universitari com un espai d'aprenentatge obert on provar nous productes i serveis formatius amb usuaris reals.
  2. Les eines de prospectiva que se consideren:
  • Banc d'idees: L'objectiu d'aquesta iniciativa serà oferir a la comunitat universitària una plataforma per expressar lliurement totes les seves idees per a la millora de les oportunitats d'ocupació dels titulats i les titulades universitàries entorn de determinades línies estratègiques relacionades amb els objectius de la Càtedra.
  1. La generació de projectes formatius d'importància social, atraient i connectant innovadors pertanyents a la universitat, empreses i institucions, amb la formació dels estudiants:
  • InnoTalks “Coneixement i Ocupació”: Trobades informals de debat entre estudiants amb responsables d'empreses per conèixer la seva opinió sobre temes del seu interès i per valorar les iniciatives d'innovació oberta de facultats i institucions i centres d'investigació associats per millorar les oportunitats de d'ocupació dels i les titulades. [Enllaç a la fitxa del projecte InnoTalks]
  • Programa “Waving Ideas”: Aquest programa ofereix als i les estudiants de la Universitat de València activitats extracurriculars de formació per a l'adquisició de competències transversals en innovació. Posa a la disposició del procés d'aprenentatge instalacions adequades i la col·laboració de diferents serveis universitaris, per permetre l'adequada participació dels estudiants de la Universitat València en concursos i competicions nacionals i internacionals de talent i estratègia d'alt nivell d'exigència, amb criteris de concurrència pública i publicitat, integrant per a això les ofertes, les ajudes i subvencions disponibles sobre aquest tema.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies