Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

I Congrés d' Innovació i Gestió Avançada en la Formació per a l'Ocupació.

Projecte corresponent amb línea d'actuació 1: Innovació oberta
  1. Nom del projecte
  2. Línies d'actuació
  3. Descripció
  4. Objectius
  5. Destinataris
  6. Data d'inici - Data de finalització
  7. Estat del projecte
  8. Resultats
  9. Enllaços d'interés

Nom del projecte

I Congrés d'Innovació i Gestió Avaçada en la Formació per a l'Ocupació.

2. Línia d'actuació

Línia 1: Innovació oberta

 

3.  Descripció

La Càtedra INNOVA SERVEF-UV organitza a València, els dies 2 i 3 d'octubre de 2017, el seu primer esdeveniment acadèmic internacional en l'àrea de coneixement de la formació per a l'ocupació.

En aquesta edició, i sota el títol "I Congrés d'Innovació i Gestió Avançada en la Formació per a l'Ocupació", acollirà en l'Aula Magna de la Nau, Edifici Històric i Centre Cultural de la Universitat de València, a destacats experts i expertes internacionals en els àmbits de la gestió i la innovació de la formació per a l'ocupació.
En aquest congrés es tractaran de forma destacada experiències i polítiques específiques de formació per a l'ocupació de caràcter internacional, com les desenvolupades en l'Agenzia del Lavoro (ADL) de la província autònoma de Trento, Itàlia. 
El programa constarà, a més de la inauguració i clausura, de 4 ponències i tallers que abastaran també el resultat d'una sèrie d'iniciatives innovadores que han desenvolupat conjuntament la Càtedra INNOVA SERVEF-UV i la Direcció general del SERVEF, encaminades a millorar la gestió del coneixement intern de l'organització per part de la ciutadania a través d'instruments específics com la Carta de Serveis dels Centres de Formació per a l'Ocupació depenents del SERVEF i l'Observatori INNOVA de bones pràctiques de formació per a l'ocupació què, en aquesta ocasió, presentarà actuacions què els seus centres de formació vénen desenvolupant al llarg d'aquests últims anys i que suposen una innovació en aquest sector.

 

4. Objectius
  1. Donar a conèixer i compartir amb encarregats d'altres entitats responsables de les polítiques de formació per a l'ocupació, polítiques específiques i experiències formatives innovadores com, per exemple, les iniciatives per a la millora de l'ocupació femenina en la província autònoma de Trento, Itàlia.

  2. Facilitar la participació del personal i professionals del SERVEF interessats, i introduïr la comunitat científica i altres agents en el coneixement d'aquestes iniciatives.

  3. Pretén visibilizar instruments específics innovadors desenvolupats conjuntament per la Càtedra INNOVA i la Direcció general del SERVEF com la Carta de Serveis dels Centres de Formació per a l'Ocupació depenents del SERVEF i l'Observatori INNOVA de bones pràctiques de formació per a l'ocupació.

5. Destinataris

Es tracta d'una activitat dirigida a facilitar la participació del personal del SERVEF, dels professionals interessats i de la comunitat científica en el coneixement d'aquestes iniciatives.

6. Data d'inici- Data de finalització

2 i 3 d'octubre de 2017 (data de celebració del Congrés).

7. Estat del projecte

✔ Finalitzat
 

8. Resultats

9. Enllaços d'interés