Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

La Càtedra INNOVA LABORA-UV imparteix dos nous tallers sobre innovació pública dirigits al personal tècnic dels centres LABORA Formació de les províncies d’Alacant i Castelló

  • 2 d’abril de 2019
Image de la noticia

La Càtedra INNOVA LABORA-UV ha impartit, en col·laboració amb els Centres LABORA Formació d’Alacant i Castelló, una sèrie de tallers emmarcats dins de la Xarxa Innova que persegueixen generar idees i validar nous projectes d’innovació pública en matèria de Formació Professional per a l’Ocupació.

Els tallers se celebraren el dia 21 de març en el Centre LABORA Formació d’Alacant i el dia 28 de març en el Centre LABORA Formació de Castelló. Estigueren dedicats a la ideació i prototipat de projectes d’innovació pública de formació professional per a l’ocupació.

D’acord amb la metodologia EVInnova, durant la celebració d’aquestes sessions s’ha traslladat a les persones participants que innovació és també mètode, formulació d’hipòtesis i experimentació. Ser metòdics a l’hora de formular les nostres hipòtesis de canvi i de construir i desenvolupar experiments adequats ens permet reduir la incertesa en els nostres projectes d’innovació i contribueix a validar-los.

La segona sessió d’aquests tallers en Castelló i Alacant se celebrarà abans de l’estiu i estarà dedicada a analitzar en detall les idees que han sorgit en aquests tallers i contribuir a construir bons experiments.

Ambdós tallers foren impartits per Rafael J. García Martínez, codirector de la Càtedra INNOVA LABORA-UV i director de l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència de la Universitat de València. Per a veure més imatges d’aquests esdeveniments es pot consultar el següent enllaç.