Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumne escribint

La Càtedra INNOVA LABORA-UV imparteix un altre taller sobre innovació pública dirigit al personal tècnic dels centres LABORA Formació de la província de València

  • 17 d’abril de 2019

La Càtedra INNOVA LABORA-UV ha impartit, en col·laboració amb el Centre LABORA Formació de Paterna, un taller emmarcat dins de la Xarxa Innova que persegueix generar idees i validar nous projectes d’innovació pública en matèria de Formació Professional per a l’Ocupació.

El taller tingué lloc el dia 16 d’abril en el Centre LABORA Formació de Paterna, i va estar dedicat a la ideació i prototipat de projectes d’innovació pública de formació professional per a l’ocupació.

D’acord amb la metodologia EVInnova, durant la celebració d’aquestes sessions s’ha traslladat a les persones participants que innovació és també mètode, formulació d’hipòtesis i experimentació. Ser metòdics a l’hora de formular les nostres hipòtesis de canvi i de construir i desenvolupar experiments adequats ens permet reduir l’incertidumbre en els nostres projectes d’innovació i contribueix a validar-los.

Aquesta sessió suposa la continuació d’una sèrie de tallers que s’han celebrat al llarg de les últimes setmanes en Castelló i Alacant, dedicats a analitzar amb detall les idees que sorgueixen en aquests i contribuir a construir bons experiments.

Aquest taller fou impartit per Rafael J. García Martínez, codirector de la Càtedra INNOVA LABORA-UV i director de l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència de la Universitat de València.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies