Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumne escribint

La XarxaInnova de la Càtedra INNOVA LABORA - UV celebra el II Fòrum Coneixement i Ocupació sobre l’activitat i resultats dels centres LABORA Formació

  • 16 de maig de 2019

La XarxaInnova de la Càtedra INNOVA del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA i la Universitat de València presentà el dimecres 15 de maig en el Centre LABORA Formació d’Aldaia alguns dels excel·lents resultats de la formació professional per a l’ocupació i a les persones (personal tècnic, docents, empreses i estudiantat) que els fan possible.

Les intervencions dels ponents, moderats per Claudio Riera –Director del Centre LABORA Formació d’Aldaia–, presentaren interessants conclusions al debat que generaren. Entre aquestes, una de les més destacades és que els certificats de professionalitat tenen excel·lents resultats en qüestió d’ocupabilitat quan l’empresa i el centre de formació treballen junts, i la tasca d’assessorament del docent a l’empresari i a l’estudiant a l’hora d’assignar les pràctiques formatives és també rellevant en el mateix sentit.

En la jornada s’anuncià també que la pròxima parada d’aquests Fòrums que organitza la XarxaInnova serà el pròxim mes de novembre en el Centre Integrat de Formació Professional per a l’Ocupació de Benicarló (Castelló).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies