Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

L'Escola Valenciana d'Innovació presenta un taller d'innovació per a generar idees orientades a propòsits

  • 22 de setembre de 2020
Image de la noticia

Els dies 2 i 6 d'octubre tindrà lloc el “Taller d'Innovació per a generar idees orientades a propòsits”, una activitat que s'emmarca dins d’e-aprén, el programa de formació en línia de l'Escola Valenciana d'Innovació, destinat a fomentar l'emprenedoria entre els treballadors i treballadores del servei públic valencià d'ocupació.

L'Escola Valenciana d'Innovació (EVInnova), creada per la Càtedra Innova LABORA de la Universitat de València i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA), proporciona experiències pràctiques rellevants per a generar un espai formatiu especialitzat en la innovació i la creativitat dins del sector públic. L'any 2020, EVInnova ha llançat e-aprén, la seua modalitat en línia de formació que, entre altres activitats, organitza aquest taller orientat a la generació d'idees innovadores.

L'activitat serà presentada per Rafael J. García Martínez, codirector de la Càtedra Innova LABORA de la Universitat de València, i comptarà com a ponent amb Fermín Cerezo Peco, Cap de Servei d'Innovació i Gestió del Coneixement de l'Ajuntament de València. El taller es dividirà en dues sessions, de dues hores cadascuna, després de les quals les persones participants rebran un certificat d'aprofitament de quatre hores.

La primera sessió serà el divendres 2 d'octubre, de 9 a 11 hores, i porta per títol “Creativitat i talent per a llançar idees orientades a propòsits”. Aquesta sessió té com a objectiu donar a conéixer les tendències de la innovació orientada a propòsits i proporcionar eines per a la gestió de les idees.

La segona sessió se celebrarà el dimarts 6 d'octubre, també de 9 a 11 hores, i es titula “Com documentar i convéncer amb la teua idea?”. En ella, les persones participants podran desenvolupar les seues pròpies idees i rebran formació sobre aspectes tan importants en el procés innovador com són l'elaboració d'un abstract o l’elevator pitch.