Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

La nova cultura de protecció de les dades personals

  • 12 de juny de 2022

Ricard Martínez conversa amb experts en protecció de dades per a analitzar l'actualitat de la pràctica professional d'aquest sector.

Diàleg

Els i les professionals de la protecció de dades han vist en els últims anys la consolidació de la seua àrea de treball. Hui juguen un rol indispensable en les institucions públiques o privades. Segons el parer de les i els experts, aquest fenomen es va afermar en 2018 amb la plena aplicació del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). I, d'això, han passat només quatre anys.

Per a parlar d'aquest moment, el professor Ricard Martínez M., director de la Càtedra Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València i, també, de la revista La Llei Privacitat, va conversar amb Nelia Álvarez, advocada experta en privacitat d’Écija Advocats; Genís Margarit, enginyer de telecomunicacions; Ana Marzo, de Març Advocats; i Lluis Sanz Marco, Enginyer industrial i Delegat de Protecció de Dades (DPD) de l'Ajuntament de Barcelona. A més, tots integren l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP).

El diàleg forma part del número 12 – abril-juny (2022) de la Revista La Llei Privacitat. Es titula: La nova cultura de protecció de les dades personals. Es pot veure i escoltar punxant sobre la imatge.