Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

El 16 de febrer tindrà lloc la presentació de la Càtedra de Privacitat i Transformació digital (Microsoft-Universitat de València)

  • 14 de febrer de 2017
Logo cátedra

La presentació de la Càtedra es durà a terme per part del Rector D. Esteban Morcillo Sánchez, convertint-se així la Universitat de València en la primera universitat d'Europa que comptarà amb una càtedra institucional impulsada per l'empresa Microsoft. La càtedra estarà dedicada a la recerca en temes de privacitat i de transformació digital.

L’objectiu principal de la iniciativa respon a una visió (promoure la generació de pensament corporatiu en privacitat) i a una missió de liderar el coneixement sobre la privacitat a Espanya i Europa en el període 2016-2020. Des de la Càtedra es promouran cursos de formació sobre privacitat, ciberseguretat i transformació digital; jornades en què, amb una finalitat divulgativa/formativa, es puguen portar ponents de primer nivell, tant del camp de l’empresa com de la universitat; i recerques patrocinades per la Càtedra.

Així mateix, la Càtedra pot propiciar, entre altres, conferències, incentivació de la cooperació educativa, desenvolupament de línies d’investigació conjunta, realització de treballs d’investigació, realització de tesis doctorals, promoció de trobades nacionals i internacionals d’experts sobre temes d’interès, cooperació per a projectes d’investigació.


També es promourà la generació de continguts audiovisuals, la realització de treballs de transferència de resultats de la recerca, la realització de jornades de divulgació tècnica i tecnològica en temes innovadors, i jornades d'intercanvi professional especialitzat. Està prevista, d'altra banda, la col·laboració en la promoció de trobades tècniques i científiques, i la potenciació de la realització de publicacions sobre temes d'interès.
 

Programa

11.00 Presentació inicial de l'acte i de la Càtedra per part del Rector D. Esteban Morcillo Sánchez
11.10 Impacte de la transformació digital en el sector acadèmic. Oscar Sanz. Director d'Educació de Microsoft Ibèrica
11.30 Privacitat i oportunitats per a la transformació digital. Ricard Martínez. Director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital (Microsoft-Universitat de València).
11.50 Tancament de l'Acte amb paraules finals del Rector D. Esteban Morcillo Sánchez

Lloc: Sala de juntes del Rectorat
Hora: 11.00 h
Durada: 1 hora