Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

La Càtedra de Privacitat i Transformació Digital (Microsoft-Universitat de València) present en activitats sobre privacitat i seguretat

  • 29 de març de 2017
Ricard Martínez

En les pròximes setmanes la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital (Microsoft-Universitat de València) participarà en diferents activitats institucionals i associatives promovent el coneixement sobre privacitat i seguretat. En elles Ricard Martínez, director de la Càtedra participarà en ponències o taules rodones centrades en aspectes relacionats amb els reptes que planteja la completa implementació del Reglament General de Protecció de Dades.

El pròxim 30 de març participarà a la V Jornada de itSMF-Andalucía a Sevilla impartint una ponència sobre «Retos para la seguridad en el GDPR: seguridad desde el diseño y notificación de incidentes de seguridad». La jornada, dedicada a la Seguretat de la Informació i Protecció de Dades permetrà a la Càtedra posar de manifest el valor central d'un nou model d'abordar la seguretat orientada a la gestió, prevenció i mitigació del risc com a element estratègic de la transformació digital, així com subratllar les importants novetats del Reglament.

D'altra banda, el pròxim 5 d'abril impartirà una ponència a la Setmana de la Informàtica "Liderant la societat 4.0" sobre el Present i futur del DPO. Sobre aquesta mateixa matèria es formarà en el mateix dia als estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat de València en les VIII Jornades sobre Eixides Professionals. La figura del Delegat de Protecció de dades com a suport indispensable per assegurar el compliment normatiu en aquesta matèria constitueix, sens dubte, una nova oportunitat professional per als titulats i una necessitat per a l'empresa i l'Administració.

 

La càtedra microsoft depèn de Uv Càtedres