Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

Divulgació dels reptes del Reglament General de Protecció de Dades en la universitat, sanitat i els menors.

  • 24 de maig de 2017
Imatge de teclat

La Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València participa en diferents activitats de formació i sensibilització relacionades amb la implementació del Reglament General de Protecció de Dades en diferents sectors.

Els dies 25 i 26 de maig de 2017 se celebra en la Universitat de Lleida el XIV curs de Règim Jurídic de les Universitats organitzat per l'Associació per a l'Estudi del Dret Universitari: AEDUN, organització que integra als assessors jurídics de les universitats espanyoles. D'altra banda, el 26 de maig se celebra en la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana el seminari "Transformació digital, seguretat de la informació i el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades". L'activitat es dirigeix a directius, responsables funcionals i professionals de la sanitat valenciana. 

Així mateix, la Càtedra ha contribuït al debat de Blogdroiteuropeen sobre el dret a l'oblit amb l'article Right to Be Forgotten and minors en el qual es reflexiona sobre els reptes normatius per a una adequada protecció de dades dels menors.