Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Microsoft

#santander 31. La realitat digital de Espanya

  • 24 de juliol de 2017
#santander 31. La realitat digital de Espanya

La transformació digital d'Espanya és ja una realitat d'abast global en un gran nombre de sectors industrials i empresarials, suposant una capacitat tractora indiscutible per al conjunt de l'economia i la societat espanyoles. Així mateix, resulta evident l'impuls de les administracions i les ciutats per a satisfer amb millors i més eficients solucions les necessitats i desitjos dels ciutadans. En definitiva, la transformació digital centrada en els clients i ciutadans és el repte al que ens enfrontem en l'economia global.

Empreses i sectors, en diferents graus d'evolució en els seus processos de transformació digital, juntament amb els habilitadores tecnològics, seran els principals protagonistes de #santander31. Un esdeveniment que abordarà el panorama tecnològic a curt, mitjà i llarg termini i, també, la satisfacció dels consumidors, clients i ciutadans, així com les seues demandes presents i futures, les quals conformaran les noves oportunitats de negoci per al sector digital espanyol representat per AMETIC.

Tríptic

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies