Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Càtedra participació ciutadana i paisatges naturals

Jornada-Taller "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisatgístiques" amb el alumnes del IES Ademuz

  • 29 de març de 2019

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, contínua amb el cicle de jornades-taller en IES programades per a aquest 2019. En aquesta ocasió l'equip de la Càtedra es traslladarà el pròxim 4 d'abril a l'IES Ademús, situat en aquesta mateixa localitat, per a treballar amb els alumnes de Geografia de 2n de batxiller.

El propòsit d'aquest taller és difondre i sensibilitzar als joves estudiants sobre els valors del paisatge; i investigar quins són els paisatges més reconeguts i “viscuts” dels estudiants en el territori valencià. 

És per això que hem plantejat aquesta jornades-taller com una sessió de treball teòric-pràctic, que arranca amb una breu introducció al paisatge i els seus valors; i on el gran protagonista és el taller de participació, en el qual cada alumne, a través de l'aplicació informàtica creada per la Càtedra, ha de cartografiar tant els paisatges que considera més emblemàtics o que són més importants per a ell; com les zones o elements que generen impacte paisatgístic.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies