Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Projecte Coneix Matet-Matet Acull. Itinerari de Paisatge: "Els nostres veïns, de Matet a Pavies"

  • 3 de juny de 2021
Imatge del municipi de Pavies

El projecte Coneix Matet-Matet Acull en el que des de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians col·laborem amb el Centre per al Coneixement del Paisatge, torna amb un nou itinerari de Paisatge "Els nostres veïns, de Matet a Pavías"

Diumenge  6 de juny tornen els passejos del projecte “Coneix Matet-Matet Acull”, i per a l'ocasió s'ha triat la visita al municipi de Pavies, a uns 6 quilòmetres de Matet. El recorregut es farà seguint els camins històrics que encara queden. Al llarg del seu desenvolupament hi haurà l'oportunitat de veure, els vessants amb ametlers i oliveres, els boscos de pins i alzines.
Una vegada a Pavies, l'itinerari per la població permetrà conéixer els monuments més singulars que allí es troben com l'església parroquial de Santa Catalina, el safareig o les restes de l'antic molí.

Donat l'aforament limitat de l'activitat se sol·licita als interessats reservar la seua plaça a través del correu electrònic info@cpaisaje.org o, en el telèfon 646414786.
L'activitat tindrà una duració de 5 hores, de 9.00 a 14.00h. El recorregut partirà des de la porta de l'ajuntament de Matet. 
Per a poder desenvolupar l'activitat només és necessari vestuari còmode i calçat (recomanables botes) adequat per a caminar